לביבות גבינה ללא גלוטן

November 8, 2016

לביבות מהירות, מעולות לארוחת ערב וילדים ממש יחטפו אותן... 
לגרד מספר גבינות קשות לקערה:
30 גרם פרמז'ן
30 גרם קשקבל 
50 גרם פטה

לערבב פנימה:
2 ביצים
1/2 כוס קמח שקדים
"חרוזי" זיתים, לפי הטעם

לערבב היטב ולטגן על מחבת עם 30 גרם חמאה (מוסיף מאוד לטעם ונותן עוד שומן בריא ומשביע לארוחה)

 

אפשר להמתיק מעט אם רוצים- כפית סילאן או חצי בננה שמועכים פנימה (במקום הזיתים).

אם בכל זאת מעדיפים מלוח- יהיה נהדר למרוח על הלביבות קצת פסטו ביתי או לאבנה.

 

 


 

Please reload