לביבות גבינה ללא גלוטן

לביבות מהירות, מעולות לארוחת ערב וילדים ממש יחטפו אותן... לגרד מספר גבינות קשות לקערה: 30 גרם פרמז'ן 30 גרם קשקבל 50 גרם פטה

לערבב פנימה: 2 ביצים 1/2 כוס קמח שקדים "חרוזי" זיתים, לפי הטעם

לערבב היטב ולטגן על מחבת עם 30 גרם חמאה (מוסיף מאוד לטעם ונותן עוד שומן בריא ומשביע לארוחה)

אפשר להמתיק מעט אם רוצים- כפית סילאן או חצי בננה שמועכים פנימה (במקום הזיתים).

אם בכל זאת מעדיפים מלוח- יהיה נהדר למרוח על הלביבות קצת פסטו ביתי או לאבנה.