תבשיל חצילים ותרד

June 25, 2016

המצרכים:  

2 בצלים קצוצים

צרור עלי תרד

2 חצילים גדולים

4 שיני שום

1/4 כוס לימון סחוט

תבלינים: כמון, כורכום, קצת הל, מלח, פלפל

 אופן ההכנה:

חולטים את עלי התרד בסיר נפרד עד שמתרככים.

מסננים מהמים וקוצצים.

מטגנים את הבצל בחמאה/ גהיי עד שמזהיב.

את החצילים קולפים וחותכים לקוביות (גודל ס"מ)

מוסיפים את החצילים לבצל, אפשר להוסיף מעט שמן זית.

מוסיפים את עלי התרד הקצוצים.

מוסיפים את השום, הלימון והתבלינים.

לבשל על אש קטנה ולערבב עד שהחציל ממש מתרכך.

 

 

 

Please reload