חזה עגל בתנור

June 25, 2016

מצרכים:

1 ק"ג חזה עגל

4 שיני שום קלופות

שמן זית

מלח, פלפל

טימין, אורגנו, פטרוזיליה (תבלינים יבשים)

אופן ההכנה:

מורחים את הנתח בשמן זית

עם סכין חורצים חריצים ותוקעים את שיני השום (נמס לתוך הבשר)

מתבלים בכל התבלינים ומורחים סביב הנתח

מניחים בתבנית פיירקס

בהתחלה ללא מכסה-

15 דקות מכל צד כדי לסגור את הבשר

לסגור מכסה.

בתנור: 120 מעלות ל-6 שעות (בשר רך מאוד)

או 150 מעלות ל-3 שעות (קצת פחות רך)

 

 

Please reload